Boligventilation

Flere og flere vælger boligventilation, og det er der mange grunde til. Boligventilation giver et godt indeklima, som holder huset og beboerne sunde, og så er der god økonomi i at genvinde varme fra boligen.

Boligventilation er baseret på moderne teknologi, så man er sikret et produkt der holder og kan bruges mange år frem i tiden. Og så er anlægget energivenligt, effektivt og billigt at vedligeholde. Her får man meget for pengene.

God ventilation i boligen bekæmper allergi
Det er velkendt, at mange danskere døjer med allergi og overfølsomhed. Husstøvmideallergi er blandt de farligste allergier og er uhelbredelig. Astma hos børn skyldes ofte husstøvmideallergi og det kan bekæmpes med det rette ventilationsanlæg. Et fugtstyret ventilationsanlæg til boligen udrydder husstøvmider, fjerner unødig fugt og op til 60% af støvet i en bolig.

Boligventilation bekæmper råd og svamp boligen
Skader fra råd og svamp i en bolig, skyldes at fugtigheden er for høj. Fugt er skyld i en stor del af alle bygningsskader og det forringer værdien af en bolig. Med et fugtstyret ventilationsanlæg kan man styre indeklimaet, så man undgår problemerne.

Genvind varme og spar penge
Med et ventilationsanlæg i boligen kan man genvinde op til 90% af varmen. Det betyder besparelser på varmeregningen og samtidig er man med til at skåne miljøet for unødig CO2-udslip.

Et ventilationsanlæg der benytter varmegenvinding tager simpelthen varmen fra den luft, der suges ud, og overfører den til den friske luft, som blæses ind i boligen. Ventilationsanlægget suger den varme og fugtige luft ud af køkkenet og badeværelse og fjerner fugt, støv og lugt fra luften. Samtidig føres frisk og varm luft via ventilationskanaler ud til stuer og værelser i boligen, så man får et sundt og behageligt indeklima.

Alle typer boliger og behov
Rosenberg Ventilation kan tilbyde et stort sortiment af ventilationsanlæg til boligen. Ventilationsanlæg til boligen kan kombineres og tilpasses på mange måder, så uanset hvilken type bolig og behov der er, så kan vi finde en løsning, der passer.