Valg af ventilationsanlæg

Vi vil skabe det optimale indeklima

Det er ofte en kompleks opgave at vælge det rigtige ventilationsanlæg. Valget afhænger bl.a. af den aktivitet, der foregår i arbejdsrummene, og der er typisk flere forskellige løsninger at vælge imellem. Desuden skal I overveje faktorer som økonomi, lovgivning, energiforbrug og vedligeholdelse. Det er både dyrt og nytteløst at vælge det forkerte ventilationsanlæg. Derfor anbefaler vi, at vi i fællesskab analyserer og vurderer virksomhedens behov samt de fordele og ulemper, der vil være ved forskellige typer løsninger, om end I foretrækker komfortventilation, procesventilation eller noget helt andet.

Komfortventilation bruges blandt andet i kontormiljøer, skoler og institutioner, inden for sundhedssektoren og i boliger. Komfortventilation kan løse mange problemstillinger i de forskellige miljøer og derfor findes der også mange løsninger inden for komfortventilation.

Men uanset løsninger og brancher, har det den samme hensigt – at skabe det mest optimale indeklima. Dette kan opnås gennem vores løsninger inden for komfortventilation.

I forhold til et naturligt luftskifte, kan man med et ventilationsanlæg skifte luften i rummet mere jævnt flere gange i timen og man kan styre temperaturen så der hele tiden er et behageligt arbejdsmiljø.

Man fjerner også lugtgener der ofte opstår grundet forskellige aktiviteter i rummet.

Service – sparer tid og penge

Som alle andre mekaniske og tekniske ting, er vedligeholdelse vigtigt på et ventilationsanlæg. Vi anbefaler derfor vores kunder at få lavet faste serviceeftersyn. Lige som vores mange forskellige ventilationsløsninger, findes der også forskellige løsninger inde for service. Ved at vedligeholde sit anlæg sikre man hele tiden at det yder sit optimale. Man undgår også unødige driftsforstyrrelser og man fanger almindelig slitage i tide, inden det kan forsage unødige og ødelæggende skader.

Med Rosenberg som samarbejdspartner kan I drage fordel af en stor viden og mange års erfaring med ventilation og udsugningsanlæg.

Rosenberg Ventilation kan bistå med både rådgivning, projektering, produktion og montage til danske erhvervsvirksomheder i mange forskellige brancher.