Service og driftsikkerhed

God og stabil service er en forudsætning for at kunne garantere driftssikkerheden. Det forlænger levetiden på dit anlæg og giver derfor også en stor økonomisk gevinst.

Ved regelmæssig service forlænger man levetiden på sit anlæg, i det man forbygger unødvendig slitage og sikre sig at anlægget yder sit maksimale.

Ved at fange problemerne i tide, opnås også økonomisk fordel, Da der ikke opstår unødvendige dyre reparationer på anlægget og driftsforstyrrelser der stopper driften i sin virksomheden.

Professionel service

Vi har mange års erfaring indenfor mange brancher og har derfor en faglig viden der gør, at vi kan udbyde professionel service.

VENT-Uddannet

Vores serviceteknikker er VENT-Uddannet. Alle vores service udføres derfor efter VENT-ordningens retningslinjer. Vores teknikker er nu endnu bedre klædt på til de udfordringer der kan opstå og har alt den faglige viden der skal til, for at løse disse udfordringer.

God og stabil service

God og stabil service er en forudsætning for at kunne garantere driftssikkerhed.
Med en servicekontrakt fra Rosenberg Ventilation vil du altid have mulighed for at få en tekniker ud at se på problemet – uanset tidspunktet. Vi deler ikke driftsforstyrrelser op i store eller små problemer – alle henvendelser bliver behandlet lige seriøst.

Servicekontrakt – Ingen binding

Der er ingen binding på vores kontrakter og I kan til hver en tid opsige vores samarbejde eller ændre vores aftale. Vi tager kun betaling for det arbejde vi har udført. Ved at lave en serviceaftale sikre vi , at kunden får sine ønsker opfyldt. I en travl hverdag kan det være svært selv at huske hvornår ens anlæg skal serviceres. Når i har en serviceaftale med os, kører tingene helt automatisk. Vores kunders behov er meget forskellige og derfor går vi individuelt ind og vurdere på hver enkelt aftale.