Spånudsugning

Rosenberg Ventilation er specialiseret i ventilation og udsugning til plast-, metal- og træindustrien og har udviklet og leveret effektive løsninger igennem snart 20 år. Rosenbergs omfattende know-how og erfaring kommer kunderne til gode, når der er brug for en skræddersyet løsning inden for spånudsugning.

Rosenberg udvikler komplette anlæg til spånudsugning, der typisk er baseret på forskellige standardprodukter og standardkomponenter. Anlæggene dimensioneres efter kunden behov og gældende miljøkrav. Det sikrer, at I får præcis den løsning, der opfylder virksomhedens krav og behov, samtidig med at priserne holdes på et fornuftigt niveau.

Med spånudsugning arbejder Rosenberg Ventilation med at fjerne spåner og støv så tæt ved kilden som muligt. Procesventilationen bliver koblet direkte på det sted, hvor forureningen dannes, eller der bliver suget så tæt på som muligt. På den måde kan man fjerne meget forurening med ret små luftmængder.

Rosenberg Ventilation udvikler, projekterer og installerer spånudsugning for bl.a. flere store og små savværker, bådeværfter, døre- og vinduesfabrikker og møbelfabrikker i Danmark. Vi giver seriøs teknisk rådgivning og indgår gerne i en dialog med miljøinstanser som led i forundersøgelser og afdækning af behov.

Lavt energiforbrug
Rosenberg leverer spånudsugningsanlæg med lavt energiforbrug, så I opnår besparelser og er med til at skåne miljøet. I kan fx få spånudsugning med forskellige former for automatspjæld, så udsugningen kun kører, når produktionsapparatet er i gang.

Lang levetid og høj driftsikkerhed
Spånudsugningsanlæg fra Rosenberg har en lang levetid – nogle af vores anlæg er fx 15-20 år gamle og kører endnu! Anlæggene er ekstremt stabile og har en høj driftssikkerhed, så I undgår dyre produktionsstop. Vi kan naturligvis også tilbyde forebyggende vedligeholdelse og service på anlægget. Alle anlæg til spånudsugning opfylder de gældende lovkrav.